If you don’t have a dream, how can you have a dream come true? ~ Jiminy Cricket

Het is veel. 101 doelen. Maar niet als je 1001 dagen de tijd neemt om ze te realiseren. Waarbij ik wel de kanttekening maak dat het niet gaat om het eindresultaat (het doel behalen), maar dat de weg ernaartoe minstens net zo belangrijk is, net zoveel geluk kan opleveren. Ge├»nspireerd door het Day Zero Project, een aantal Bucket Lists en de website van Visuels besloot ik mijn 101 doelen voor mijzelf inzichtelijk en ‘accountable’ te maken. Op Marjolein’s Flow en op 101doelen.wordpress.com vind je mijn lijst; ik houd daar ook bij hoe ver ik ben met de realisatie ervan. Twee van mijn doelen kon ik bijna meteen wegstrepen…

En jij? Wat doe jij om je doelen, je dromen te realiseren?

Werken aan 101 doelen
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *