De energie raast door m’n lijf, na de Powerdag van gisteren. Wie mij kent weet dat ik niet zo goed ben in ruimtes met veel mensen (vooral onbekende mensen), en niet zo bijster veel met groepen vrouwen opheb (de welbekende krabbenmand). Maar wat heb ik genoten van de energie en de openheid van 400 ondernemende vrouwen die bij elkaar kwamen om te delen, inspiratie op te doen en empowerd huiswaarts te gaan… Vrouwenpower bestáát echt, ik heb het gevoeld en het zit in mij! Wonderlijk, verrassend, inspirerend, adembenemend.

Behalve golven energie door mijn lijf, buitelen mijn gedachten nog steeds door. Ik denk aan alles wat ik gisteren gehoord heb en in mijn leven wil toelaten: Tetsiea Blijham hielp mij openstaan voor je intuïtie via verschillende kanalen, Myrtle Vos bracht bruikbare tips en inzichten hoe je meer flow in je leven kunt krijgen en Laura Babeliowsky verraste mij en menige aanwezige door te laten zien dat het vaak je mindset is die je belet om je dromen waar te maken.

Dames, het hoeft niet meer: jezelf klein maken en houden, wachten op wat je hoopt te krijgen, denken dat je succes eenmalig zal zijn of op toeval berust.
Durf in jezelf te vertrouwen, weet wat je waard bent, spreek je dromen uit – je weet nooit wie je er een handje bij kan helpen – en durf naar voren te stappen, in het zoeklicht!

Vrouwenpower
Tagged on:     

2 thoughts on “Vrouwenpower

 • 24 June 2011 at 10:01
  Permalink

  ik heb er ook helemaal niets mee. dat gevrouw, gepower en gedoe. en vooral niet als het er dan ook nog 400 (400?) zijn. maar goed, als jij empowerd naar huis keerde, vind ik het best. 😉

  Reply
  • 24 June 2011 at 10:09
   Permalink

   Ik snap je helemaal. Toch ben ik blij dat ik (heel) soms uit mijn comfortzone stap (ja het waren er ca 400 en ja, allemaal vrouwen), maar de workshops trokken me aan. En het was verrassend om te merken dat je inspiratie kunt halen uit ontmoetingen die je anders niet gehad had. Zo heb ik ooit ook erg leuke mensen ontmoet bij een zekere blogcursus… Ook niet ‘mijn ding’, om met de billen bloot te gaan in een klein en onbekend groepje 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *