Het is woensdag. #Weggeefwoensdag. Voor wie niet op Twitter rondwaart: dat is een ‘code’ die je aan je tweet meegeeft als je op woensdag iets weggeeft. Gratis en voor niets. En vandaag heb ik iets weg te geven.

Voor de coachingsopleiding die ik momenteel volg, moet ik een aantal cliënten coachen, mensen met een concreet probleem, vraagstuk of uitdaging die ondersteuning willen bij het aanpakken daarvan. Ben jij zo iemand? Of ken je iemand wie je dit kort coachingstraject (drie sessies van ca. 1 uur) zou gunnen? En die in Zoetermeer of Leiden kunnen en willen afspreken? Eerst kennismaken is natuurlijk mogelijk.

Stuur mij een berichtje via het contactformulier. Als er meerdere mensen zijn die belangstelling hebben, zal ik het coachingstraject onder hen verloten. Uiterlijk morgenochtend (donderdag 6 januari) hoort ‘de gelukkige’ van mij!

Te geef: kort coachingstraject (3 coachingsessies)
Tagged on:         

2 thoughts on “Te geef: kort coachingstraject (3 coachingsessies)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *