Ik moest er om glimlachen, om de tweet van Richard van Kray… Ik heb er maar een tegeltje van gemaakt. Zó eenvoudig kan het soms zijn, en zó vaak dat we dat nalaten.

We hebben één plan, één planning, één optie. Als het niet werkt, als het niet gaat zoals we ons hadden voorgenomen, hadden voorgesteld, wringen we ons in allerlei bochten om het tóch voor elkaar te krijgen. Soms met minieme wijzigingen, maar een compleet ander plan trekken…? Dat is andere koek. Laat staan dat je zou overwegen welke andere 24 manieren je zou kunnen bedenken om iets te bereiken. Terwijl er meerdere wegen naar Rome leiden. Of naar iedere andere stad…

Plan B tot en met Z
Tagged on:     

4 thoughts on “Plan B tot en met Z

 • 21 January 2012 at 21:31
  Permalink

  Goh wat leuk, geïnspireerd door een tweet van 
  richardvankray ✰ R I C H @ R D ✰ 

  Mooi! 

  Reply
 • 21 January 2012 at 21:54
  Permalink

  haha… ik word blij van die zin 🙂
  En zo is het. Natuurlijk. En toch vergeet ik voor het gemak ‘zomaar’ die andere 25 letters. Soms. Best wel eens vaker dan ik zou willen. 

  Dank voor je spiegel !

  Reply
 • 22 January 2012 at 20:44
  Permalink

  Dit is inderdaad een mooie reminder. Denk eens een keer de andere kant op. Neem eens een keer de minder voor de hand liggende route. Ik zeg: +1!

  Reply
 • 23 January 2012 at 13:58
  Permalink

  ha marjolein, mooi!
  Dat is een kernachtige boodschap en een waarheid als een oud hollandsche koe. Past mooi bij het oud hollandsche tegeltje.
  altijd veel opties en verder kijken dan de eerste de beste. Lekker optimistisch. En als je het zelf ff niet meer ziet, gewoon een ander vragen om de rest van het alfabet. Deze houden we erin..

  Henk

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *