Het is iedere vakantie een terugkerend ritueel: onbewust én bewust stilstaan bij waar ik nu ben in mijn leven.

Hoe gaat het op mijn werk? Hoe is het met mijn relaties?

Hoe gaat het met mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling?

Doe ik de dingen die ik graag doe, waar ik goed in ben en waar ik een verschil mee maak? Klopt het met wie ik ben?

Wat geeft me plezier? Waar ben ik trots op? Welke dromen heb ik de afgelopen periode vervuld en wat betekent dat voor mij? Wat betekent dat voor de dromen die nog gedroomd willen worden? Veel vragen, veel antwoorden.

Binnenkort ga ik een langere persoonlijke pitstop maken. Drie dagen heb ik voor mezelf gereserveerd, waarin ik bewust aan de slag ga met nadenken, inspiratie opdoen en opladen. Omdat het rust, overzicht en richting geeft. Het resultaat is geen routekaart die zo snel mogelijk van A naar B leidt, maar een kaart van de mogelijkheden. Mijn mogelijkheden.

Mijn recept voor een persoonlijke pitstop ga ik delen. Op een kleine workshop bij het grote evenement ‘Fris in je Hoofd‘, op woensdagavond 20 juni 2012 bij Seats2Meet Amersfoort. Mijn workshop is onderdeel van een nog veel groter en bijzonder programma dat bezoekers inspiratie en ontmoetingen biedt tegen een bijzonder lage prijs.

Op de website van Fris in je Hoofd lees je meer over het programma en de workshops, en kun je je voor slechts €30 inschrijven. Zie ik je dan? Zou ik erg leuk vinden!

‘Persoonlijke pitstop’ – workshop bij Fris in je Hoofd
Tagged on:             

One thought on “‘Persoonlijke pitstop’ – workshop bij Fris in je Hoofd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *