In mijn ‘Slimmer Werken doe je zo!’ nieuwsbrief van 30 december schreef ik al hoe belangrijk het is om méér te doen van wat werkt. Oftewel: wat heb je afgelopen jaar geleerd over jezelf, en neem je van harte mee,  je toekomst in? Onze focus ligt zó vaak op wat we willen verbeteren, afleren, opgeven, dat we vergeten méér te doen van wat al werkt.

Je kunt het ook anders benaderen. Wat ga je minder doen? Waar neem je afscheid van? Wat laat je los?

Mijn persoonlijke top 3 voor dit komende jaar:

Minder druk maken over wat ik denk dat anderen denken (en ja, dat is een doordenkertje. Maar één die me ontzettend veel gaat opleveren. Denk ik. Nee, wéét ik!).

Minder busywork, meer werk met impact (en de eerste stap daarin is vanaf vandaag 100% ondernemer zijn. Wohoo!)

Minder twijfelen. Gewoon doen. En dan zien wat er van komt. Werkte prima toen ik in minder dan 2 weken een e-cursus van de grond tilde en mezelf daarmee dwong om te doen wat nodig is. En dat is geweldig, want er meldden zich 24 deelnemers aan. En dat is een geweldig begin van mijn jaar!

En jij? Wat ga jij minimaliseren?

Meer met minder
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *