Wanneer heb jij voor het laatst in jezelf geïnvesteerd? Wat heb je de laatste tijd gedaan voor je ontwikkeling, je kennis, je gezondheid, je energievoorraad? Wanneer heb je ook alweer stilgestaan bij je behoeftes, bij wat goed zou zijn voor je, bij de zaken die je gelukkig maken? Die een glimlach op je gezicht toveren?

Van de week besloot ik zelf om niet langer te ploeteren met de ‘marketing’ van mijn eigen bedrijf. Ik trok de stoute schoenen aan en investeerde een (voor mij) flink bedrag in een programma dat mij gaat helpen helderheid te krijgen in mijn koers en mijn volgende stappen. Het wonderlijke is: omdat ik er geld in heb gestoken, ben ik zeer gemotiveerd om er alles uit te halen wat er in zit. Het was precies wat ik nodig had. Hoe kan ik immers verwachten dat mijn ideale klant in mij investeert, als ik dat niet in mezelf doe?

Doe eens gek, neem 5 minuten de tijd om na te denken over wat jij nou écht zou kunnen gebruiken in je leven. En zet vervolgens een eerste stapje om dat voor elkaar te krijgen…

Investeer jij in jezelf?
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *