In dit blogartikel van The Personal Excellence blog lees je over 101 manieren om een beter iemand te worden. 101? Ja, 101. Bij punt 10 haakte ik al af. Het was te veel. Het was te lang. Het werd te ingewikkeld om er uit te kiezen.

Ik geloof in minder=meer. Ik geloof in daarnaast in kiezen voor je eigen weg. Niet klakkeloos iedere dag een andere tip uitproberen omdat je dan in ieder geval een beter mens wordt, maar jezelf kennen en welbewust doen wat bij je past. Niks mis met ideeën opdoen, met brainstormen, met uitproberen… maar 101 manieren?

Mijn eigen weg is een minimale weg: ik kies één ding en houd het daarbij. Tenminste, dat probeer ik. Meestal lukt dat…

Maar waar ik nou zo benieuwd naar ben: wat is jouw weg?

Hoe word je een beter iemand?
Tagged on:     

One thought on “Hoe word je een beter iemand?

  • 28 July 2011 at 18:27
    Permalink

    Haha en dan is het zo’n kort verhaal!

    Inderdaad lekker je eigen weg kiezen 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *