Om van wijn te genieten, moet je slurpen. Het is net als met het leven, om daar van te genieten moet je het ook opslurpen ~ Ilja Gort op Radio 1, maar aanleiding van de presentatie van de Beaujolais Primeur

Wonderlijk woord. Opslurpen. Toen ik het vanavond op de radio hoorde, moest ik er om glimlachen. Het leven moet je opslurpen. Net als wijn, er moet zuurstof bij om er ten volle van te genieten… Mijn shot zuurstof kwam vanavond, na de eerste cursusavond Creatief Webloggen, door Karin Ramaker. Genoten van nieuwe inzichten, verrassende invalshoeken, en mensen die helemaal los gingen bij het maken van een collage over hun we(rk)blog… Waaronder ik!

Hoe slurp jij het leven op? Wat heeft jou vandaag zuurstof gegeven?

Het leven is als wijn, je moet het opslurpen
Tagged on:

One thought on “Het leven is als wijn, je moet het opslurpen

  • 19 November 2010 at 11:14
    Permalink

    ik slurpte gisteren onderweg naar de volksuni al de avond op. ik kan soms fietsend om me heen kijken en erg genieten, maar moet natuurlijk wel het verkeer in de gaten houden …

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *