Echt. Het duizelt. Maandagavond is mijn blog – dit blog – gereviewd tijdens #blogpraat. En daar kwamen mooie reacties op. Ook wel enkele die me weer eens met m’n neus op mijn nog-te-doen-en-regelen-voor-Marjolein’s-Flow-lijstje drukte. Want dat standaard WordPress-theme, dat kán eigenlijk niet meer. Vind ik zelf. Tijd voor een nieuwe header, een nieuwe foto. Tijd om ook de blogbeschrijving rechts te herzien, en om oudere artikelen beter te ontsluiten, want er zit mooi spul bij dat nu onderaan de la is verdwenen en niet meer boven komt drijven. Het is ook tijd om de boekenkast weer aan te vullen, en de 101 doelen bij te werken. Er is veel gebeurd, de afgelopen maanden.

Tijd ook weer om na te denken over waarom ik dit ook alweer doe. Zit ik nog op mijn gekozen weg? Of ben ik afgedwaald van het hoofdpad en ben ik niet meer te volgen? Draag ik nog steeds uit wat ik voor ogen heb? Voeg ik iets toe?

Ben ik nog steeds mezelf, hier?

Het duizelt
Tagged on:         

One thought on “Het duizelt

  • 21 March 2012 at 20:27
    Permalink

    Blogpraat gaat ook altijd zo ontzettend snel. Ik heb laatst op de site BlogOok meegedaan aan een TakeOver waar bezoekers een vragenlijst over jouw blog konden invullen. Er kwamen geen verrassende dingen uit, maar toch fijn om een keer te doen. Inmiddels heb ik mijn thema weer veranderd en ben er weer helemaal blij mee. 

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *