Niets drastisch hoor, maar Marjolein’s Flow gaat een kleine ommezwaai maken. Nu www.marjoleinvanbraammorris.nl ‘up and running’ is, maak ik graag van Marjolein’s Flow weer het blog waar het in 2010 mee begon: een plek om ‘mijn’ hersenspinsels te delen. De onderwerpen blijven hetzelfde, want work-life balance, genieten van je werk, persoonlijke ontwikkeling (althans, mijn stappen daarin), zingeving, mindfulness, eenvoud, en voluit leven zijn en blijven thema’s die mij persoonlijk bezig houden en waar ik hier graag mijn eigen kijk op geef.

Voor wie hier is of was voor ‘slimmer werken’, kan ik van harte doorverwijzen naar het blog op de website van mijn bedrijfMarjolein van Braam Morris | coaching, training & advies‘. Sterker nog, wil je eens in de week een kort artikel, tip op oefening op het gebied van slimmer werken in je mailbox ontvangen, dan nodig ik je van harte uit een abonnement op de ‘Slimmer Werken doe je zo!’ e-mail nieuwsbrief te nemen. Gratis, vrijblijvend, en je mailadres wordt nooit met anderen gedeeld.

Zo, nu de beslissing genomen is, ga ik eens fijn nadenken over welk hersenspinsel ik met jullie ga delen!

Een kleine ommezwaai
Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *