Het is al een aantal jaren geleden dat ik Ben Tiggelaar’s boek ‘Dromen, durven, doen’ las. Ik was blij dat ik het boek ook als podcast had, want dan kon ik het ook regelmatig in de bus van en naar werk beluisteren. Ik had nogal wat veranderwensen…

In de loop van de afgelopen jaren is het me dan ook gelukt om met zijn aanpak wat zaken aan te pakken. Soms heel bewust, en later – toen ik de podcast wel kon drómen – ook onbewust. En nu ik de onderstaande video weer eens bekijk – een mooie korte samenvatting van zijn boek! – zie ik weer een andere parallel met mijn eigen ontwikkeling, want wat ik nu als coach wil doen, is mensen begeleiden in het proces om zich hun dromen te realiseren, hun veranderwensen te ontdekken, hun persoonlijke ontwikkeling een stap verder te brengen. Wat ook ooit heb durven dromen, ben ik nu stap voor stap aan het durven doen…

Dromen, durven, doen
Tagged on:

One thought on “Dromen, durven, doen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *