Wonen in een vrij land, waar iedereen van alles mag denken en kan zeggen (en dat soms erg overdrijven). Laat ik dat nooit als vanzelfsprekend beschouwen.

Bijna 39 jaar van leerzame ups en downs (waarbij de ups veruit in de meerderheid zijn). ‘What doesn’t kill you makes you stronger’.

Ruim 22 jaar lief en leed met een complete tegenpool van mijzelf, hoewel wij regelmatig sommige dingen niet eens uitspreken, omdat we tegelijk aan hetzelfde denken. Zonder hem was mijn volgende punt misschien heel anders gelopen.

Tien jaar moederschap. Het heeft me gevormd tot wie ik nu ben. Met waardevolle relaties met drie bijzondere en prachtige kinderen, die me iedere dag weer laten zien waar het om draait in dit leven. Verbondenheid.

Een eigen huis, een plek onder de zon ~ en nu dus ook een liedje in mijn hoofd. Oh ja, en zondamiddagen. Luie zondagmiddagen.

Waar ben jij dankbaar voor?

Dingen om nu dankbaar voor te zijn
Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *