…de wereld door een andere bril…

Ik volgde een minicursus ‘Anders kijken’ van fotografe Else Kramer. Ik keek anders naar mijn omgeving. Bewuster. Opener. Ik merkte hoe ik over sommige dingen denk. Dat ik erg gefocusd ben op mijn nabije omgeving, en minder oog heb voor wat er daarbuiten gebeurt. Dat je blij kunt worden van kijken, kijken, kijken. Dat wat je aandacht geeft, groeit. Je ziet je eigen werkelijkheid. En die kan je enorm verrassen…

Deze week zag ik…
Tagged on:         

2 thoughts on “Deze week zag ik…

 • 2 December 2011 at 09:42
  Permalink

  Mooie foto’s van de geziene alledaagsheid. Vooral de foto van de prop papier vind ik erg geslaagd. Blijf kijken!

  Reply
 • 4 December 2011 at 19:17
  Permalink

  en dat is ook bloggen. bloggen is kijken. heel veel kijken. misschien is bloggen kijken met woorden.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *