volle maan…een volle maan op een donkere ochtend. Het viel me deze week op hoe donker de ochtenden weer worden. De donkere tijd is in aantocht. Niet mijn favoriete seizoen. Ik doe het goed op zonlicht, op warmte, op lange lichte dagen. In de winter is mijn energieniveau op een dieptepunt. En die vermindering zet al in september in.

Deze week zette @BoswachterFrans mij aan het denken, toen hij mij op Twitter goedemorgen wenste met een foto van een volle maan op een donkere ochtend.
Hij wees mij er op dat donkerte en lange nachten ook mooi zijn.
Ze geven meer rust, en dat heb je in dat seizoen ook nodig.

Wintertijd is rusttijd.
Zou het daardoor komen dat ik niet tegen de wintertijd kan?
Omdat ik mijzelf de rust niet gun?

Deze week zag ik is een initiatief van Daan en Roos
(geïnspireerd op Jills Today I saw).

Deze week zag ik…
Tagged on:

One thought on “Deze week zag ik…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *