spelen-365-1

Beknepen gevoel in m’n buik…

“Tekenen? Dat gaat helemaal niet! Ik moet eerst

  • een goede pen vinden (of beter gezegd: kiezen. Ik heb er tientallen liggen. Natuurlijk)
  • het perfecte schetsboek hebben (en nee, dat ene schetsboek kan niet, en dat andere ook niet, en die met de ringband is te klein, en die grote heeft geen stevige kaft, die andere heeft geen stevig papier…)
  • zin hebben
  • oefenen (nou jaaaa… Waaróm doe ik dít dan?!)
  • inspiratie vinden
  • … <vul zelf een eigen smoes in>

En nou heb ik het toch gedaan. Zonder te luisteren naar Kritische Kitty (een van mijn eigen Zonderlinge Zielen, naar voorbeeld van Lou Niestadt). Die Kitty vindt het tóch nooit goed genoeg.

Het hoefde niet perfect. Het is voor mezelf. En om jou – lezer, passant, verdwaalde surfer – te laten zien dat jij het ook niet PERFECT hoeft te doen.

Speel!

Daarom start ik een nieuw project. Omdat inspiratie opgezocht kan worden. Omdat inspiratie nodig is, en omdat je niet moet wachten tot die tot je komt. Ik ga het komende jaar iedere dag inspiratie opzoeken door mezelf toe te staan te *spelen*. Vonkjes te maken. Te klooien. Iedere dag een beetje.

Niks serieuzigs, niks gedwongen, niets dat mooi genoeg moet zijn. De enige voorwaarde is dat ik er blij van word (en anders doe ik het niet). Inspiratie opdoen is een keuze. Mijn keuze.

365 dagen spelen

2 thoughts on “365 dagen spelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *