Dat iedere dag bloggen, een jaar lang… Ik weet het niet. Regelmatig steekt de twijfel de kop op. Kan ik dit volhouden? Wil ik dit volhouden? Het is te moeilijk, te tijdrovend, te zwaar… En vandaag had ik de oplossing. Ik ga het misschien niet een heel jaar volhouden. Maar iedere dag gedurende 30 dagen… Dát moet wel lukken. Iedere dag een klein beetje. Om te zorgen dat dat lange jaar – 366 dagen – niet als een zwaard van Damocles over me hangt. Gewoon stapje voor stapje, één dag tegelijk.

Trouwens, als je meer wilt weten over de kracht van iets kleins 30 dagen lang volhouden: bekijk dan even onderstaande TEDtalk. Het kost je nog geen 4 minuten en kan je misschien nét dat ene zetje geven dat je nodig hebt om iets te veranderen in je leven. Of dat nou iedere dag bloggen is of wat anders. Dat is aan jou.

30 dagen lang
Tagged on:     

3 thoughts on “30 dagen lang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *