Een van mijn 101 doelen is om een e-book te schrijven over dromen realiseren. Nou ben ik met mijn eigen bedrijf hard bezig om te formuleren hoe ik mensen en organisaties daarbij kan helpen: door slimmer te werken kun je namelijk de tijd en de energie vrijmaken die je nodig hebt om je droomleven vorm te geven, je talenten te ontwikkelen en te groeien.

Deze maand is het National Novel Writing Month: de maand waarin tienduizenden proberen om in één maand tijd 50.000 woorden te schrijven. De omvang van een behoorlijk boek. Ik grijp deze maand aan om – eindelijk – mijn eigen boek te schrijven: dat e-book over dromen realiseren door slimmer te werken. Een gratis te downloaden, compact e-book dat je op weg helpt de tijd en energie vrij te maken voor je droomleven.

Lijkt het je wat? Of lijkt het je niks? Heb je een idee wat je er in terug zou willen lezen? Ik lees jouw mening graag in de reacties!

101 doelen: e-book
Tagged on:

3 thoughts on “101 doelen: e-book

 • 6 November 2011 at 09:48
  Permalink

  Hoi Marjolein,

  Heb jou ik Tweetdeck in mijn ‘favorieten’-kolom staan en wist even weer niet meer waarom: zodoende kwam ik een paar dagen terug weer op jouw blog terecht 😉
  Heb al eens (veel) eerder jouw een paar blogs van jou gelezen en was toen al nieuwsgierig geworden over ‘101 doelen’.

  Net als jij ben ook ik voornemens een boek / e-book te schrijven. Zag net bovenstaande blogpost: ik ga snél op google snuffelen. Loop pas een paar dagen achter (vandaag 6 november). Eens kijken of het ook mij gaat lukken ! Goede motivatie mij ‘gewoon’ aan te sluiten bij dit project 🙂

  Dank voor je inspirerende woorden !
  Ik laat jou weten wanneer ook ik al mijn 101 doelen compleet heb (bijna klaar).

  Groet,
  Sonja

  Reply
  • 6 November 2011 at 10:37
   Permalink

   Hi Sonja, leuk dat ook jij die uitdaging aangaat! Ik ben inmiddels afgestapt van het doel om 50.000 woorden te schrijven (mijn ebook moet niet zo omvangrijk worden), maar ik heb mijn ‘doel’ bijgesteld naar iedere dag aan mijn e-book werken. Succes met jouw uitdagingen en ben benieuwd naar jouw 101 doelen!

   Reply
 • 6 November 2011 at 10:04
  Permalink

  Wat ik graag in jouw e-book zou willen teruglezen:
  – ‘tools’ om dromen helder te krijgen
  – verschillende manieren om te focussen

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *